2014. december 5., péntek

A zsiráf dala Milwaukee-ról


Még korábban utaltam rá, hogy mesélni fogok hibbant, zsiráfnak öltözött barátunkról. A történet megérkezésemkor kezdődött – én csak a szemlélője voltam, nem a résztvevője. Nagyon cuki szerelmi szál. :)

A Zsiráf egy együttes frontembere. A specialitásuk az, hogy környezetvédelmi aktivisták, s sokszor gyűjtenek adományokat koncertjeiken valami öko-célra, s a turné-állomásaikon szeretnek helyi civil szervezetekkel megismerkedni. Így történt, hogy a Victory Garden Initiative két lányával is megittak egy-két sört, ahol Zsiráfunk és a VGI szöke lánya feltűnően jól elbeszélgettek. Másnap Zsiráfunk telefonált a lánynak: nagyon szeretné, ha eljönne a koncertjükre Chicago-ba (2 óra autóval). Utólag kiderült: írt egy csodálatos dalt a lánynak, amit azóta mi már kívülről fújunk, s most Ti is megismerhetitek:




Azóta 4 hónap telt el, s a szerelmesek kitartóan ápolják távkapcsolatukat, s néha pityeregnek, mert el sem tudják képzelni, hogy tudnak majd egyszer egy helyen élni, hisz mindkettőjüket helyhez köti a munkája.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése